Installatie audio en videoapparatuur

Verkoop

Bij Roethof Audiovisueel kun je terecht voor de verkoop en installatie van alle audio- en video apparatuur die je nodig hebt binnen je bedrijf. Deze professionele apparatuur is altijd van hoge kwaliteit. 

Wij zijn geen dealer van bepaalde merken, maar zien dit als een traject dat wij samen met jou doorlopen. Wij bekijken heel specifiek wat jij voor je bedrijf nodig hebt, wat de situatie is en hoe de apparatuur gebruikt gaat worden. Hierbij kiezen wij de juiste apparatuur, die in jouw situatie optimaal zal functioneren. Dit kan ook een combinatie van verschillende merken zijn, zolang het bij gebruik maar volledig tot zijn recht komt.

Wil jij advies over bepaalde apparatuur of een installatie binnen jouw bedrijf? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.   

Van installatie tot aftersales

Voor Roethof Audiovisueel stopt de verkoop van de apparatuur niet bij de overdracht: ook de installatie en uitleg is hier een deel van. Onze technische vakmensen gaan de deur niet uit voordat alles is geïnstalleerd en dus werkt. Aftersales is voor ons heel belangrijk en continuïteit van de apparatuur vinden wij belangrijk. Wanneer er onverhoopt een storing voordoet – of een apparaat defect gaat – staan wij zo snel mogelijk klaar om dit te verhelpen.

Wanneer je wilt dat wij de apparatuur regelmatig controleren, is een onderhoudscontract in verschillende gradaties mogelijk. Dit is voor het behoud van je apparatuur en de continuïteit erg belangrijk. Daarnaast verzorgen wij vervangende apparatuur wanneer een storing niet direct verholpen kan worden. Hierdoor kun jij zo snel mogelijk aan de slag met je activiteit of evenement.

Vrijblijvend afspreken om uw evenement te voorzien van Professionele Audio en Video?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Contact opnemen