Professioneel onafhankelijk advies

Onafhankelijk audiovisueel advies

Roethof Audiovisueel helpt je graag met professioneel en onafhankelijk advies over audiovisuele apparatuur en installaties. Wij praten je bij over onze ideeën en adviseren je deskundig over de  mogelijke aanpak voor de huur van de apparatuur en technisch personeel voor je evenement. We betrekken jou en je situatie volledig in het hele proces en stellen de juiste vragen. Indien wenselijk bekijken wij de locatie om tot een duidelijk advies te komen. Door deze manier van werken kunnen wij een gedegen advies geven als het gaat om de beeld- en geluidsapparatuur op je evenement of een vaste installatie binnen jouw bedrijf.

Ons advies is altijd onafhankelijk, gezien we geen contracten hebben met derde partijen. We kijken puur naar jouw situatie en zullen ons advies hierop afstemmen.

Kortom: We vertalen jouw wens en situatie volledig in het advies wat wij geven. Zo komen we uiteindelijk tot een offerte die voor alle partijen helder is.

Technieken

We praten onze klanten graag bij over de laatste, moderne technieken die er zijn. De ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel vanwege de digitalisering van bedrijven. Welke technieken zijn er en hoe kun je dit het beste toepassen in jouw omgeving? Roethof Audiovisueel houdt dit goed bij en adviseert hier graag in.

Onder nieuws zullen wij, naast ervaringen die wij opdoen, ook regelmatig wat vertellen over nieuwe interessante producten op de markt, en de aanvullende producten in ons verhuur pakket.

Vrijblijvend afspreken om uw evenement te voorzien van Professionele Audio en Video?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Contact opnemen