Verhuur van audio- en videomateriaal

Verhuur

Ben jij op zoek naar een complete beeld- en geluid ervaring voor je evenement, congres of bedrijfspresentatie? Bij Roethof Audiovisueel is de verhuur van professionele beeld- en geluidsapparatuur corebusiness. Al meer dan 35 jaar zijn wij ervaringsdeskundige op het gebied van het versterken en in beeld brengen van sprekers op evenementen, productpresentaties of live evenementen, indien gewenst inclusief de technische ondersteuning.

Wij verhuren degelijke apparatuur van professionele merken. Zo kunnen wij altijd een uitstekende kwaliteit beeld en geluid waarborgen. Onze service stopt niet bij de verhuur van de apparatuur. Wat is fijner dan compleet ontzorgd worden tijdens je evenement? Je huurt bij ons gemakkelijk de apparatuur én een gespecialiseerd technicus in. Het is onze missie om jou te ontzorgen, zo word jij zo min mogelijk geconfronteerd met de techniek. Alles om de klant een prettig evenement te bezorgen.

Geluid

Het geluid op een evenement moet duidelijk verstaanbaar zijn voor alle aanwezigen. Roethof Audiovisueel is sterk in het versterken van het gesproken woord bij evenementen. Neem voor het huren van een complete audio installatie, inclusief microfoons, mengtafels, speakers en bekabeling, contact met ons op.

Beeld

Beeld moet helder zijn en teksten goed leesbaar, wij gaan niet voor minder. Bij Roethof Audiovisueel huur je de complete ondersteuning van je presentatie met projectoren, LED schermen en alles wat hierbij hoort om alles goed in beeld te brengen. Presentaties en bedrijfsvideo’s zijn op deze manier duidelijk in beeld via een groot LED-scherm of zelfs een videowall. Indien gewenst registreren wij op locatie de spreker en tonen dit op de geplaatste schermen. Een perfecte oplossing wanneer deelnemers wat verder weg zitten.

Sportevenementen

Roethof Audiovisueel biedt graag oplossingen voor kleinschalige sportevenementen. Zoek jij een goede installatie op het sportveld, bij de wielerronde, tenniswedstrijd of de tractor pulling? De infrastructuur voor sportevenementen, tot ongeveer 3.000 mensen, is door ons strak neer te zetten!

Roethof Audiovisueel versterkt geen bands of muziekfestivals. Uiteraard is het wel mogelijk om na het primaire evenement een bescheiden opstelling neer te zetten voor een band of DJ.

Dry hire

Collega’s kunnen onze apparatuur altijd huren, de zogenoemde dry hire. Heb je als collega interesse in het huren van onze apparatuur? Neem contact met ons op over de beschikbare merken en mogelijkheden.

Vrijblijvend afspreken om uw evenement te voorzien van Professionele Audio en Video?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Contact opnemen