Over ons

Meer dan 35 jaar ervaring

Roethof Audiovisueel heeft al meer dan 35 jaar ervaring in geluid en beeld, vooral in de event business. Het bedrijf startte in 1987 onder de naam ‘Roethof Geluidstechniek’. Eigenaar René nam toen het stokje over van zijn vader, en ging allereerst aan de slag als technicus bij zijn broer, eigenaar van een drive-in discotheek. In deze beginjaren lag de focus vooral op geluidstechniek. Later breidde Roethof het geluid uit met beeld. Daarom veranderde in 2000 de naam in ‘Roethof Audiovisueel’, om te laten zien dat de huidige corebusiness geluid én beeld omvat. 

Inmiddels is Roethof Audiovisueel uitgegroeid tot wat het nu is: een professioneel en betrouwbaar bedrijf, dat het een uitdaging vindt om elk evenement volledig tot zijn recht te laten komen door perfect geluid en beeld. Dit doen wij door de verhuur of verkoop van audiovisuele apparatuur.  

Bijhouden

Roethof Audiovisueel houdt de informatie graag up-to-date. Wij zoeken altijd naar nieuwe technieken, bezoeken regelmatig beurzen en verdiepen ons in de nieuwste vakliteratuur. Die kennis wordt meegenomen in de gegeven adviezen. Alles voor een professionele en kwalitatieve ondersteuning!

Heel Nederland

Hoewel Roethof Audiovisueel is gevestigd in Hoogeveen, bedienen wij heel Nederland. Wij hebben een goede relatie met onze klanten. Afstand is voor ons niet van belang voor een tevreden klant! Dit heeft als resultaat dat het voor ons niet uitmaakt op welke locatie in Nederland onze ondersteuning nodig is, of wij onze diensten aanbieden.   

Vrijblijvend afspreken om uw evenement te voorzien van Professionele Audio en Video?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Contact opnemen