Online vergaderen en presenteren

Videoconferences

Online meetings en presentaties zijn heel actueel. Goede apparatuur voor je videoconferences is  hierbij essentieel. Niets is zo vervelend als apparatuur die tijdens een event staakt of hapert. Het live streamen van een evenement of een vergadering komt steeds vaker voor en zal ook in de toekomst blijven.

Roethof Audiovisueel kan hierin volledig ondersteunen en een goede livestream opzetten voor alle deelnemers. Met ondersteuning van video apparatuur wordt een evenement of spreker live gestreamd, om zo de kijker een volledige en positieve beeld- en geluidsbeleving te bezorgen. De organisatie van het evenement hoeft hierbij nergens naar om te kijken.

Hybride

Ook hybride evenementen hebben de focus van Roethof Audiovisueel. Bij een hybride evenement is een deel van de mensen op locatie aanwezig, terwijl een ander deel het evenement volgt op een andere locatie, waar dan ook ter wereld. Deze combinatie is geliefd bij veel van onze klanten en zetten wij goed neer met onze apparatuur. Hierbij wordt op locatie alles in orde gebracht voor het live deel, en zorgen wij met ons team voor een stabiele stream naar de mensen die elders het evenement volgen. Gezien dit niet meer weg te denken is bij hedendaagse evenementen, nemen wij dit bij een aanvraag voor versterking en in beeld brengen van een evenement altijd mee in het advies.

Producer rol

In online streamingprogramma’s is er de mogelijkheid om een producer rol toe te kennen. Hierbij zorgt de producer ervoor dat het online evenement soepel verloopt en de beelden op een juiste manier geschakeld worden. Dit betekent dat presentatie op tijd wordt gestart en dat er op de juiste tijd geschakeld wordt naar de juiste spreker. Wanneer er live vragen gesteld kunnen worden aan de sprekers, zorgt de producer dat deze naar keuze bij de spreker of op het scherm voor alle deelnemers terecht komen. Naast het beeld en geluid, kan Roethof deze producer leveren. Dat is compleet ontzorgen!

Vrijblijvend afspreken om uw evenement te voorzien van Professionele Audio en Video?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Contact opnemen